Registrační poplatek 2018

Blíží se nový kalendářní rok a s ním i vybírání registračního poplatku. Níže pár slov k této příležitosti:

  1. Co je členský příspěvek, z čeho se skládá a k čemu slouží?
    Členský příspěvek, označovaný běžně jako „registrace“ podle procesu, ke kterému se váže, je pravidelný každoroční poplatek, jehož zaplacením je Vaše dítě členem Junáka na příslušný rok.

 

  1. Registrace nováčků
    Noví členové, kteří přichází v termínu září – prosinec platí po zkušební době (její délka je individuální po domluvě s vedoucím příslušného oddílu) plnou výši registrace přímo na následující rok ve výši 500 Kč. Mohou tak teoreticky za cenu jedné registrace být členy střediska až 16 měsíců (např. září 2017 – prosinec 2018). Toto je nejčastější termín, kdy přichází nováčci do oddílů. Zároveň je to z hlediska zapojení do oddílové činnosti termín nejvhodnější, proto jej i finančně podporujeme.
  2. Termín platby registrace
    Členské příspěvky uhraďte prosím nejpozději do 31. ledna 2018 vedoucím družin na schůzkách nebo zasláním na náš bankovní účet vedený u Fio banky 2000789389/2010, jako variabilní symbol použijte datum narození dětí ve tvaru rok – měsíc – den, např. 20001231 a do poznámky uveďte jméno dítěte. V případě, že potřebujete doklad o zaplacení, vydáme Vám jej na vyžádání.
  3. Kontrola údajů o členech
    Pokud jsme od Vás dosud nedostali vyplněnou přihlášku nováčků do oddílu, najdete formulář v mailu spolu s tímto dopisem. Prosíme o její vyplnění a rychlé navrácení vedoucímu družiny. Pokud od Vás došlo k nějaké změně (kontaktní údaje, bydliště, zdravotní pojišťovna dítěte atp.), nezapomeňte prosím uvědomit vedoucího družiny, či napsat na náš mail: skaut.mistek@gmail.com
  4. Další nabídky plynoucí ze členství
    Jako členové skautského hnutí máme možnost využívat výhod z různých oblastí. Jde např. o skautskou telefonní síť, skautskou energii, slevy na cestovním připojištění pro mladé do 30 let. Ceny skautské energie najdete ve všech srovnávačích. Pro představu o telefonování – je možné pořídit měsíční tarif za 12 Kč/měsíc, volání 4,84 Kč/min a 1,21 Kč/SMS nebo třeba za 92 Kč/měsíc mít 100 volných minut, 50 volných SMS a k tomu 150 MB. K tomu je třeba připočítat 200 Kč/rok na centrální správu a IT řešení v Junáku. Případným zájemcům rádi poskytneme kompletní ceníky a informace – ozvěte se na skaut.mistek@gmail.com