Najdeme ztracené!

… aneb víkendovka pro Veverky, Netopýrky a Mloky.

Celý víkend se nesl ve vánku tajemna, snažili jsme se zjistit co se děje. A tohle je vlastně vše, co jsme za sobotu a neděli dali dohromady. Po celou dobu jsme čerpali z útržků deníků , které jsme měli k dispozici.

Z deníku Hynka bylo docela jasné, co se stalo. Hynek nešťastnou náhodou srazil Annu, a protože nechtěl , aby to někdo věděl, tak její tělo schoval do sklepa. Poté spáchal sebevraždu. Hubert se později přestěhoval do domu svého otce Hynka a poznal souseda Roberta. Zalíbil se mu a po hloubějším spřátelení objevil v jeho domě tajnou laboratoř. Robert se mu přiznal, že jako nedoceněný doktor si přivydělává výzkumem a prodejem nelegáních léčiv. Rozhodl se také, že jeden ze svých léků vyzkouší právě na Hubertovi. Tabletka ale obsahovala látku s vedlejšími nežádoucími účinky. Hubert umírá na otravu krve. Rovněž jsme zjistili, že Anna byla také pod vlivem léků, které na ní testoval její manžel Robert, tudíž ji nezabilo Hynkovo auto, ale pozdější otrava krve.

Z tohoto tedy vyplývá jasné řešení. Za smrt Anny, Hynka i Huberta může Robert a jeho karieristické myšlení.

Tatranka


Informace předané před akcí

Sraz: v pátek 5.října v 15:45 na vlakovém nádraží ve Frýdku

Příjezd: v neděli 7.října cca v 14:25 tamtéž

Místo: Domeček Pohoř (farnost Odry)

Cena: 400kč

S sebou: spacák, karimatku, teplé oblečení na ven, na pobyt v chatě i na spaní, pevnou obuv, pláštěnku, přezůvky do chaty, malý batůžek, hrnek, láhev na pití, skautský deník, psací potřeby, uzlovačku, KPZ, jídlo a pití na páteční večer, hygienu, kartičku zdravotní pojišťovny a léky, které pravidelně berete, případně kapesné

Všechny věci si sbalte do jednoho batohu tak, abyste s ním zvládli jízdu vlakem i cestu k chatě.  (Je možno také po domluvě zapůjčit skautský batoh).

Prosíme o přhlášení dětí do 30.září.

Za vedoucí

Tygřice

Kontakt: Katka Tatranová, tel. 722 055 799, e-mail: katka.tatrano@seznam.cz