1. skautský ples 2020

A už je to za námi… Bylo to opravdu krásné a velkolepé, jsme moc rádi, že jste přišli a společně s námi vytvořili tak krásnou a nezapomenutelnou atmosféru 🙂 Jsme moc rádi, že Katka s touto myšlenkou přišla a že společně se svým týmem a rovery ji dovedla ke zdárnému konci!

Hudba hrála, všichni tancovali, bavili se… Prožili jsme krásné předtančení orientálních tanců v podání Kamči a Verči, roveři nás zavedli do jedné podvečerní české domácnosti a zaútočili na naše bránice, měli jsme možnost nahlédnout také do aukční síně… Bylo toho všeho opravdu hodně, co jsme mohli zažít, takže nám všem poměrně brzy vyhládlo… a proto naše kroky směřovaly poměrně často k „Hladovým piraním“, proti žízni k „Divokým šelmám“ či na kafe k „Černým Panterům“. No a kdo to vzal naokolo, mohl přitom shlédnout i minifotogalerii „Ze života“ našeho střediska.

A kdo přispěl ke zdaru akce?

Senátor Jiří Carbol
IKON, s. r. o.
KLEINWÄCHTER HOLDING, s. r. o.
Jakub Míček
Milan Žák – ARTES

Dary do tomboly pak navíc věnovali tito štědří dárci: Libor Janečka – Chlebovické brambory, JUMP SPORT PLUS s. r. o., Marcel Sikora, náměstek primátora F-M, Dvěděti.cz, Cestovní agentura Sluníčko, Železářství Martin, Knihkupectví Jakub, Lumius, spol. s r.o., FAVEA, a.s., Borůvka, Mertovi, Stolínovi, Šuchovi, Šerif.

Velké díky vám všem! A pokud se vám líbilo, nejpozději za rok se zase sejdeme 🙂

A aby vám to lépe uteklo, koukněte se na fotky a videa.

 

 


A takto jsme vás 3.1.2020 zvali…

Ustrojte se do gala a pojďte si s námi zatančit, těšíme se na vás 🙂

S nákupem lístků neotálejte – stačí zaslat peníze převodem na střediskový bankovní účet pod variabilním symbolem 2020020001. Po obdržení platby Vás budeme kontaktovat ohledně předání lístků. Proto je důležité, abyste do poznámky k platbě uvedli své jméno a emailovou adresu.

Rekapitulace pokynu k platbě:

Číslo účtu: 2000789389/2010
Částka za 1 vstupenku: 250 Kč
VS: 2020020001
Zpráva pro příjemce: jméno a emailová adresa
Případné dotazy ráda zodpoví Katka Stolínová